Αρχική / Νέα

 • Πρόσκληση Σε Τακτική Γενική Συνέλευση

  Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την 10η Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην οδό Σενέκα 24 στην Κηφισιά, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

 • Χρήσιμες Συμβουλές λόγω Covid-19

  Χρήσιμες Συμβουλές για τους πελάτες μας με αφορμή τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας

 • Speedex-Mastercard: Ένωσαν τις δυνάμεις τους και υποστήριξαν συμπολίτες μας σε ανάγκη

  H Speedex και η Mastercard ένωσαν τις δυνάμεις τους, μείωσαν τις αποστάσεις για αυτούς που αγαπάμε και μέσα από την κοινή τους δράση υποστήριξαν τη λειτουργία του νέου Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων, του Δήμου Αθηναίων.

 • 19/06/2020

  Πρόσκληση Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

  Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 10η Ιουλίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην οδό Σενέκα 24 στην Κηφισιά, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

 • 22/04/2020

  Speedex-Mastercard: Μειώνουμε τις αποστάσεις για αυτούς που αγαπάμε

  Speedex και Mastercard ενώνουν τις δυνάμεις τους, προσφέροντας 40% έκπτωση για κάθε αποστολή και μέσα από την κοινή τους δράση, υποστηρίζουν το νέο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

 • 13.04.2020

  Ενημέρωση Μέτρων Πρόληψης COVID-19

  Η SPEEDEX, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19 στη χώρα μας και έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

 • 16.03.2020

  Μέτρα για την καταπολέμηση του COVID-19 και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών

  Η SPEEDEX, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19 στη χώρα μας και έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

 • 05/03/2020

  Πρόσκληση Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

  Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 27η Μαρτίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην οδό Σενέκα 24 στην Κηφισιά, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης:

 • 21.02.2019

  Η SPEEDEX χορηγός του Συνεδρίου «Logistics Solutions VIΙΙ», που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

  Με θεματικό άξονά του «Το αναπτυξιακό μοντέλο σε τροχιά Logistics» διοργανώθηκε από το Supply Chain Institute την Τετάρτη 19.02.2020 στη Θεσσαλονίκη το Συνέδριο «Logistics Solutions VIΙΙ», ένα πολύτιμο εργαλείο για όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο των Logistics.

 • Νέα εταιρική εικόνα της SPEEDEX - Εγκαίνια νέου καταστήματος στο Κολωνάκι.

  Η Speedex ενισχύει την πελατοκεντρική της φιλοσοφία με τη δημιουργία νέων καταστημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Ο νέος σχεδιασμός ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο για τα καταστήματα της εταιρίας δημιουργώντας ένα περιβάλλον τεχνολογικά άρτιο και προσιτό στο χρήστη των υπηρεσιών της. Στο πλαίσιο αυτό η Speedex εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο Κολωνάκι την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου το οποίο δημιουργήθηκε με βάση τη νέα εικόνα και τις τεχνολογικές προδιαγραφές που ακολουθεί πλέον η εταιρία.

 • 28/11/2019

  H SPEEDEX χορηγός ταχυμεταφορών της ετήσιας εκδήλωσης «C-Suite διαδρομές» που διοργανώνει η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

  Η ετήσια εκδήλωση της ΕΑΣΕ, «C-Suite διαδρομές» πραγματοποιηθεike την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

 • 25/11/2019

  E-Commerce & Digital Marketing Expo Greece & Southeastern Europe 2019

  H SPEEDEX για 2η χρονιά, εκθέτης στην "eCommerce & Digital Marketing Expo Greece & Southeastern Europe (ECDM Expo)", μια πολυεπίπεδη διοργάνωση με πολλά παράλληλα event, που πραγματοποιήθηκε στις 23 - 24 Νοεμβρίου 2019, Σάββατο & Κυριακή, στο Ζάππειο Μέγαρο.

 • 18/11/2019

  Επιλέγετε αντικαταβολή; Πληρώστε με κάρτα στην πόρτα σας - Νέα συνεργασία SPEEDEX και Mastercard

  Με κάρτα θα μπορούν πλέον να πληρώνουν στην πόρτα τους, όσοι επιλέγουν τη SPEEDEX για τις αποστολές και τις παραδόσεις τους. iphone 11 για τρεις τυχερούς φέρνει η συνεργασία SPEEDEX - Mastercard

 • 08/11/2019

  Συνέντευξη Χρήστου Κουλεμάνη, franchisee της Speedex Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης στο Franchise Success.

  "Η δυναμική των ταχυμεταφορών και ο σαφής προσανατολισμός της SPEEDEX στις νέες τεχνολογίες μέτρησαν ιδιαίτερα"

 • 05/11/2019

  Στρατηγική συνεργασία SPEEDEX - ΗΡΩΝ

  Ο όμιλος ΗΡΩΝ, Νο1 ιδιώτης προμηθευτής και παραγωγός ενέργειας και η SPEEDEX, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, ξεκινούν συνεργασία σε πανελλαδικό επίπεδο. Μέσα από το δίκτυο 200 σημείων της SPEEDEX, ο ΗΡΩΝ φέρνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος & φυσικού αερίου με τους συμφερότερους όρους για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο της SPEEDEX οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν γρήγορα και απλά αίτηση για μεταφορά της παροχής τους στον ΗΡΩΝΑ ενώ όλοι οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν το λογαριασμό τους σε κάθε κατάστημα SPEEDEX.

 • 16/10/2019

  Η SPEEDEX Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου Solutions 7, Logistics beyond economic crisis: Το μοντέλο της επόμενης 5ετίας.

  H SPEEDEX χρυσός χορηγός του συνεδρίου Solutions 7 - Logistics beyond economic crisis: Το μοντέλο της επόμενης 5ετίας, που διοργανώθηκε από το Supply Chain, Sales & Customer Institute. Στο συνέδριο αυτό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρευνα που έγινε στον τελικό καταναλωτή σχετικά με τις logistics απαιτήσεις του, ενώ ο κος. Γιώργος Βελιζιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της SPEEDEX, ανέπτυξε την οπτική της εταιρίας για το πώς διαμορφώνονται οι Ταχυμεταφορές του Μέλλοντος.

 • 27/09/2019

  Συμμετοχή της SPEEDEX στο "8o e-commerce & social media world"

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τo 8o e-commerce & social media world στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 στο Divani Caravel Hotel.Το συνέδριο εστίασε στο cross channel με ειδική ενότητα στα Logistics στην οποία ο κος Κωνσταντίνος Παζάλος, Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Κέντρων Διαλογής της SPEEDEX, συμμετείχε στο panel της συγκεκριμένης ενότητας με θέμα συζήτησης «Deliver more than you promised».

 • 26/06/2019

  H SPEEDEX χρυσός χορηγός στο "E-COMMERCE & OMNI-CHANNEL LOGISTICS II"

  H SPEEDEX χρυσός χορηγός στο δεύτερο συνέδριο που εστιάζει στα logistics του e-commerce και διοργάνωσε το SUPPLY CHAIN INSTITUTE στις 26 Ιουνίου 2019, ?ε την επιστημονική υποστήριξη της PLANNING, που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στη συμβουλευτική σε θέματα operations και supply chain.

 • 12/06/2019

  Νέα εταιρική ταυτότητα SPEEDEX

  Μια νέα σελίδα στην ιστορία της εγκαινιάζει η SPEEDEX Ταχυμεταφορών με την αλλαγή της εταιρικής της ταυτότητας, μετά από 15 χρόνια.

 • 18&19/05/2019

  Πανελλαδικό Συνέδριο Δικτύου Speedex 2019

  Στις 18 & 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πανελλαδικό Συνέδριο Δικτύου Speedex 2019 στο οποίο παρευρέθηκαν 180 προσκεκλημένοι από όλη την Ελλάδα.

 • 19/04/2019

  Πρόσκληση Σε Τακτική Γενική Συνέλευση 2019

  Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την 26η Αυγούστου ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην οδό Σενέκα 24 στην Κηφισιά, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

 • 07/06/2018

  Η SPEEDEX χορηγός στο 17ο "Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG"

  Η SPEEDEX υποστηρίζει, για μία ακόμη χρονιά ως Χορηγός, το 17ο "Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών" της KPMG που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα.

 • 06/06/2018

  Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση 2018

  Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την 28η Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην οδό Σενέκα 24 στην Κηφισιά, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξη

 • 15-03-2018

  Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

  Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 5η Απριλίου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην οδό Σενέκα 24 στην Κηφισιά, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

 • 09-11-2017

  Η SPEEDEX χορηγός στο 10o Συνέδριο "Credit Risk Management"

  Η SPEEDEX βρίσκεται για ακομα μια χρονιάστο πλευρό της ICAP Group και των ελληνικών επιχειρήσεων στηρίζοντας συνέδρια και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην επιμόρφωση του στελεχιακού δυναμικού των εταιρειών.

 • 06 & 07-11-2017

  H SPEEDEX χορηγός στα HR Excellence Awards & HR Debate

  Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργάνωσε και φέτος το The Big HR Debate. σε μια διήμερη εκδήλωση με τα HR Excellence Awards.

 • 04-10-2017

  H SPEEDEX χορηγός στο "ne33ATH17".

  Η SPEEDEX στάθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων, ενημερώνοντας για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο δυναμικό κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην ημερίδα ne33 ThinkTank της Αθήνας.

 • 15-06-2017

  Η SPEEDEX χορηγός στο 16ο "Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG"

  Η SPEEDEX υποστήριξε, για μία ακόμη χρονιά ως Χορηγός, το 16ο "Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών" της KPMG που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη15 Ιουνίου 2017 στην Αθήνα.

 • 09-06-2017

  "SPEEDEX Corner" στα πρατήρια της AVIN

  Με ιδιαίτερη χαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη της συνεργασίας μας με τα πρατήρια AVIN με τη μορφή "SPEEDEX Corner"

 • 08-06-2017

  Η SPEEDEX χορηγός στην 15η τελετή του βραβείου "Manager of the Year 2016"

  H SPEEDEX χορηγός στην επίσημη τελετή του βραβείου "Manager of the Year 2016" που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στο Περιστύλιο Ζαππείου.

 • 22-05-2017

  Πρόσκληση Σε Τακτική Γενική Συνέλευση 2017

  Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την 25η Αυγούστου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην οδό Σενέκα 24 στην Κηφισιά, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

 • 07-05-2017

  Πανελλαδικό Συνέδριο Δικτύου SPEEDEX 2017

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Πανελλαδικό Συνέδριο Δικτύου SPEEDEX» την Κυριακή 07 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Center. Περισσότερα από 200 άτομα, στελέχη της εταιρείας και συνεργάτες (πράκτορες) από το Δίκτυο Καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, έδωσαν το παρόν.

 • 24-04-2017

  H SPEEDEX χορηγός στο "ne33 ThinkTank Πάτρα".

  H SPEEDEX χορηγός στο "ne33 ThinkTank Πάτρα" που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στις 24 Απριλίου.

 • 04-02-2017

  Η SPEEDEX χορηγός στο "ne33 ThinkTank Θεσ/νίκη"

  H SPEEDEX χορηγός στο "ne33 ThinkTank Θεσ/νίκη" που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

 • 06-12-2016

  Η SPEEDEX χορηγός στο 12ο "E-Business Forum"

  H SPEEDEX για πρώτη φορά φέτος χορηγός στο 12ο "E-Business Forum" που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα.

 • 05-08-2016

  Πρόσκληση Σε Τακτική Γενική Συνέλευση 2016

  Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την 5η Αυγούστου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην οδό Σενέκα 24 στην Κηφισιά, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

 • 28-06-2016

  Η SPEEDEX χορηγός στο 15ο "Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών"

  Η SPEEDEX με ανεπτυγμένο το αίσθημα της Κοινωνικής Ευθύνης υποστήριξε, για μία ακόμη χρονιά ως Χορηγός, το 15ο "Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών" της KPMG που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 στην Αθήνα.

 • 19-05-2016

  Η SPEEDEX χορηγός στην 14η τελετή του βραβείου "Manager of the Year 2015"

  H SPEEDEX χορηγός στην επίσημη τελετή του βραβείου "Manager of the Year 2015" που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016.