Αρχική / Νέα / Μέτρα για την καταπολέμηση του COVID-19 και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών

Η SPEEDEX, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19 στη χώρα μας και έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Συγκεκριμένα, έχουν από την πρώτη στιγμή αποσταλεί σε όλο το Δίκτυό της οι επίσημες οδηγίες των αρμόδιων φορέων της Πολιτείας, τόσο για τα μέτρα πρόληψης και την τήρηση κανόνων υγιεινής, όσο και για τη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων (πιθανών ή επιβεβαιωμένων), ενώ ταυτόχρονα έχουν ληφθεί πρόσθετα μέτρα προστασίας, παρέχοντας μάσκες και γάντια μιας χρήσης στο προσωπικό (διανομείς και εσωτερικοί υπάλληλοι), καθώς και μέτρα απολύμανσης εντός των εγκαταστάσεών της.

Επίσης, οι εργαζόμενοι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ, αλλά και όσοι είναι γονείς μαθητών, διευκολύνονται με άδειες ειδικού σκοπού, σύμφωνα με την πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Πλαισίου. Συγχρόνως, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα στην κατεύθυνση της προσωρινής εφαρμογής ευέλικτων μορφών εργασίας (τηλεργασία) για τους εργαζόμενους στα κτίρια της Διοίκησης, ενώ έχουν γίνει συστάσεις για αποφυγή πολυπληθών συσκέψεων και συγκεντρώσεων του προσωπικού.

Ζητείται η κατανόηση όλων για περιπτώσεις καθυστερήσεων στην εξυπηρέτηση και την παράδοση των αποστολών καθώς και έκτακτων αλλαγών στα ωράρια και τη λειτουργία κάποιων Καταστημάτων.

Ως επιχείρηση, η SPEEDEX βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς για την υιοθέτηση καλών πρακτικών στην κατεύθυνση της ετοιμότητας και της συνολικής αντιμετώπισης της πρωτοφανούς κρίσης, ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις επίσημες ανακοινώσεις της Πολιτείας και είναι σε ετοιμότητα για την υιοθέτηση πρόσθετων μέτρων, εφόσον και όποτε χρειαστεί.

Χρήσιμες συμβουλές για τους πελάτες μας:

  • Να αποφεύγουν να προσέρχονται στα Καταστήματα, παρά μόνο εάν κρίνεται απολύτως αναγκαίο. Σε περίπτωση προσέλευσης, θα πρέπει να διατηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ο ένας από τον άλλο και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής.
  • Να προτιμούν τη χρήση καρτών έναντι των μετρητών για τις οικονομικές τους συναλλαγές.
  • Να λαμβάνουν τα απαραίτητα ατομικά μέτρα προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή τους με τους διανομείς και τους εργαζόμενους των Καταστημάτων.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι πελάτες της SPEEDEX μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελάτων στο τηλέφωνο 210-3407000.