Αρχική / Νέα / Ανακοίνωση έκτακτων μέτρων

Αγαπητοί πελάτες,
 
Σεβόμενοι τη δημόσια υγεία και των εργαζομένων μας, θα θέλαμε αρχικά να σας διαβεβαιώσουμε ότι συνεχίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα πρόληψης και ότι τηρούμε απαρεγκλίτως όλες τις κρατικές οδηγίες, διασφαλίζοντας την προστασία κατά της διασποράς του Covid-19.
 
Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των αυξημένων όγκων διαχείρισης των ημερών και παρά τις διαρκείς προσπάθειες ελαχιστοποίησης του μέσου χρόνου παράδοσης, ενδέχεται να σημειωθούν τροποποιήσεις και πιθανές αποκλίσεις από τους συνήθεις χρόνους διακίνησης και παράδοσης για συγκεκριμένο αριθμό προορισμών.
 
Με γνώμονα την απρόσκοπτη, κατά το δυνατό, παράδοση των αποστολών και για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας 
 
η SPEEDEX διατηρεί τις κάτωθι υπηρεσίες στη διάθεσή σας:
 
·       Παράδοση Επόμενη Ημέρα Εντός Πόλης
 
·       Παράδοση Αποστολής Αυθημερόν Εντός Πόλης
 
·       Παράδοση από Πόλη σε Πόλη στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας
 
·       Παράδοση σε απομακρυσμένους/δυσπρόσιτους προορισμούς
 
·       Παράδοση Σαββάτου [χωρίς δέσμευση ]
 
·       Πρωινή Παράδοση [χωρίς δέσμευση ]
 
η SPEEDEX αναστέλλει μέχρι νεωτέρας την παράδοση με Χρονική Δέσμευση Ώρας. 
 
Θα θέλαμε, ωστόσο, να επιστήσουμε την προσοχή σας αναφορικά με την αποστολή ευπαθών προϊόντων και φαρμάκων λόγω ενδεχόμενης διαφοροποίησης του χρόνου διαχείρισης των αποστολών.
 
Για την εορταστική περίοδο το πρόγραμμα λειτουργίας της SPEEDEX είναι το παρακάτω:
 
Το δίκτυο καταστημάτων δεν θα εκτελέσει παραδόσεις και παραλαβές κατά τις ημερομηνίες 25.12.21, 01.01.22 καθώς και 06.01.22 
 
Από πλευράς μας, παρακολουθούμε συνεχώς τους δείκτες διακίνησης και διαχείρισης των αποστολών μας, με στόχο τον περιορισμό των τυχόν καθυστερήσεων και την επιτυχή παράδοση των αποστολών σε όλο το εξυπηρετούμενο δίκτυο στην Ελλάδα.
 
Λυπούμαστε για την αναμονή και την όποια αναστάτωση ενδεχομένως προκληθεί, από τις τροποποιήσεις των χρόνων διαχείρισης των αποστολών και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη.