Αρχική / Νέα / Η SPEEDEX Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου Solutions 7, Logistics beyond economic crisis: Το μοντέλο της επόμενης 5ετίας.

SPEEDEX - Χορηγία  του συνεδρίου Solutions 7 –"Logistics beyond economic crisis: Το μοντέλο της επόμενης 5ετίας”

H SPEEDEX χρυσός χορηγός του συνεδρίου Solutions 7 - "Logistics beyond economic crisis: Το μοντέλο της επόμενης 5ετίας” που διοργανώθηκε από το Supply Chain, Sales & Customer Institute.

Στο συνέδριο αυτό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρευνα που έγινε στον τελικό καταναλωτή σχετικά με τις logistics απαιτήσεις του, ενώ ο κος. Γιώργος Βελιζιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της SPEEDEX, ανέπτυξε την οπτική της εταιρίας για το πώς διαμορφώνονται οι “Ταχυμεταφορές του Μέλλοντος.”

Η SPEEDEX παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις στον κλάδο των Ταχυμεταφορών καθώς τα νέα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται, σε συνδυασμό με την άνοδο του e-commerce και το νέο μοντέλο υπηρεσιών που αυτό απαιτεί, δημιουργούν ανάγκες για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη. Προς αυτό τον στόχο, η εταιρία εισαγάγει νέες λύσεις και τεχνολογίες, επενδύοντας στο ROX (Return on Experience), και βάζοντας ως προτεραιότητα την ανάπτυξη μιας πελατοκεντρικής αντίληψης που στοχεύει  να μετρήσει και να μεγιστοποιήσει αυτήν την εμπειρία (customer journey) και εν τέλει, να βελτιώσει την κερδοφορία των συνεργατών της.