Αρχική / Νέα / Η SPEEDEX χορηγός στο 10o Συνέδριο "Credit Risk Management"

Η SPEEDEX χορηγός στο 10o Συνέδριο "Credit Risk Management"

Η ICAP Group την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, διοργάνωσε το 10o Συνέδριο Credit Risk Management, που αποτελεί πλέον θεσμό στην Ελλάδα και ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια Πιστωτικού Κινδύνου.
 
Η SPEEDEX βρίσκεται για ακομα μια χρονιάστο πλευρό της ICAP Group και των ελληνικών επιχειρήσεων στηρίζοντας συνέδρια και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην επιμόρφωση του στελεχιακού δυναμικού των εταιρειών.
 
Στο φετινό επετειακό συνέδριό μας, μίλησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Joshua Peirez, Πρόεδρος και COO της Dun & Bradstreet, καθώς και άλλα στελέχη επιχειρήσεων αναγνωρισμένου κύρους και τεχνογνωσίας όπως  ο Νώντας Νικολαΐδης της Moody’s, ο Ερνέστος Παναγιώτου της McKinsey & Company και ο Giorgio Costantino της CRIF. Ομιλία επίσης θα έχει και ο Πλούταρχος Σακελλάρης, Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην Αντιπρόεδρος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.
 
Επίσης διοργανώθηκε workshop για την αναζήτηση του μοντέλου αξιοποίησης επιχειρηματικών και οικονομικών δεδομένων, για την αποτελεσματική διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.